top of page

RESOLVE TRAINING

Weet je dat sporten een belangrijke basis is voor een gezonde levensstijl? Vanuit mijn beroep als ergotherapeut zie ik steeds meer mensen die niet gezond en correct bewegen. Dit is vaak te wijten aan een sedentaire levensstijl, stress, …. Ik wil mijn klanten

persoonlijk begeleiden naar een gezondere en fittere levensstijl.

Veel mensen ervaren onzekerheid en stress dat zich gaat uiten in lichamelijke klachten. Daarom is het mijn missie om je op de goede weg te helpen door je gezondheidsdoelen te bepalen, een aangepast programma op te stellen en je door elke training heen te coachen met het oog op een blijvend resultaat.

Door mijn ervaring als personal trainer, ergotherapeut en zwem coach, heb ik ervaring met jong en oud. Ten slotte is sporten voor iedereen ongeacht leeftijd en geslacht. Door mijn wetenschappelijk onderbouwde kennis en vaardigheden kan ik aangepaste training geven aan mensen met weinig of veel ervaring, met of zonder extra (mentale en/of fysieke) ondersteuning.

 

Zou jij graag weten hoe dat allemaal in elkaar zit? Stuur dan een mailtje voor een eerste gratis intake sessie. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, kijken we samen wat jij leuk vindt en zoeken we naar een passend oplossing voor jouw vraag.

IMG_20190811_230859_498.jpg
bottom of page